Uppdaterad

IA BIL Service Center   Aktuella erbjudanden Hjulbyte = 200 kr Ett prisvärt erbjudande för dig som har plats för hjulen i garaget eller på vinden. Ring och boka eller använd bokningsformuläret här så kontaktar vi dig om en tid! Hjulbyte inkl. däckhotell = 450 kr Väljer du att förvara dina hjul i vårt däckhotell […]

IA BIL Service Center

 

Aktuella erbjudanden

Hjulbyte = 200 kr

Ett prisvärt erbjudande för dig som har plats för hjulen i garaget eller på vinden. Ring och boka eller använd bokningsformuläret här så kontaktar vi dig om en tid!

Hjulbyte inkl. däckhotell = 450 kr

Väljer du att förvara dina hjul i vårt däckhotell bjuder vi under mars och april på en visuell vårkontroll i samband med hjulskiftet. Vi tvättar och förvarar sedan vinterhjulen åt dig till nästa säsong. Upptäcker vi att något av dina däck är i dåligt skick så kontaktar vi dig i god tid inför kommande säsong. I den vårkontroll som utförs går teknikerna igenom ett antal kontrollpunkter på din bil. Inspektion av däckens mönsterdjup och lufttryck görs samt en inspektion av bromsbeläggen. Vidare kontrolleras nivån på motoroljan och spolarvätskan, lampor och torkarblad inspekteras samt en kontroll av batterispänningen görs. Är din bil utrustad med AC görs en kontroll av denna. Skulle vi upptäcka att någonting är i behov av åtgärd meddelar vi dig, i annat fall kan du lugnt rulla vidare mot sommaren!

 

Av