Uppdaterad

IA BIL Service Center Byte och reparation Hos oss på IA Bil Service Center blir din bil fackmannamässigt omhändertagen av erfaren och kontinuerligt utbildad personal. Och självklart får du garanti på arbetet. 2:a på besiktningen? Inga problem. Allt du behöver göra är att ta med dig besiktningsprotokollet hit så fixar vi resten. När väl arbetet är […]

IA BIL Service Center

Byte och reparation

Hos oss på IA Bil Service Center blir din bil fackmannamässigt omhändertagen av erfaren och kontinuerligt utbildad personal. Och självklart får du garanti på arbetet.

2:a på besiktningen?

Inga problem. Allt du behöver göra är att ta med dig besiktningsprotokollet hit så fixar vi resten. När väl arbetet är utfört besiktigar vi ditt fordon hos ett oberoende besiktningsföretag. Och du slipper att ta en extra runda tillbaka till besiktningen.

Hjulinställning

Är dina däck snedslitna? Då kan du behöva göra en hjulinställning. Vid en hjulinställning kontrollerar vi vinklarna på bilens alla fyra hjul med avancerad mätutrustning, så att de stämmer med fordonstillverkarens uppgifter. Ibland behövs även en balansering av hjulen göras.

Air Condition

Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt? Vi är certifierade för att serva och ta hand om din bils AC-anläggning.

Däckhotell

Hos oss får du mer än bara däckförvaring. Vi tvättar däcken och förvarar dem i en miljö som minimerar slitage och åldrande. Upptäcker vi att något av dina däck är i dåligt skick tar vi dessutom kontakt med dig i god tid inför kommande säsong. Behöver hjulen balanseras så ordnar vi naturligtvis det också.

Hjulbyte = 200 kr

Ett prisvärt erbjudande för dig som har plats för hjulen i garaget eller på vinden. Ring och boka eller använd bokningsformuläret här så kontaktar vi dig om en tid!

Hjulbyte inkl. däckhotell = 450 kr

Väljer du att förvara dina hjul i vårt däckhotell bjuder vi under mars och april på en visuell vårkontroll i samband med hjulskiftet. Vi tvättar och förvarar sedan vinterhjulen åt dig till nästa säsong. Upptäcker vi att något av dina däck är i dåligt skick så kontaktar vi dig i god tid inför kommande säsong. I den vårkontroll som utförs går teknikerna igenom ett antal kontrollpunkter på din bil. Inspektion av däckens mönsterdjup och lufttryck görs samt en inspektion av bromsbeläggen. Vidare kontrolleras nivån på motoroljan och spolarvätskan, lampor och torkarblad inspekteras samt en kontroll av batterispänningen görs. Är din bil utrustad med AC görs en kontroll av denna. Skulle vi upptäcka att någonting är i behov av åtgärd meddelar vi dig, i annat fall kan du lugnt rulla vidare mot sommaren!

Plåtskador

Har du drabbats av en krockskada eller fått en olycklig repa i lacken? När det gäller plåtskador har vi sedan flera år tillbaka ett nära samarbete med Hallblads bilplåtslageri. De hanterar och åtgärdar de flesta typer av plåtskador och lackskador – för samtliga bilmärken.

Av