Honda

Av de ledande bilföretagen har Honda alltid legat i framkant när det gäller att sätta tuffa miljömål för modeller och tillverkning. Koncernen har utlovat att minska utsläppen av koldioxid från alla sina produkter med sammanlagt 30 procent fram till 2020. Samtidigt lanseras en ny global miljösymbol.

Se våra Honda-bilar i lager.
Läs mer om finansiering vid köp av en ny Honda.

 

 

En vägvisare till en grönare framtid – Honda CR-V Hybrid

En vägvisare till en grönare framtid – Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V är mångas favorit bland alla SUV-modeller som finns på marknaden, modellen är faktiskt världens bäst säljande SUV. I vår har du möjlighet att bli ägare till den allra första SUV-modellen från Honda som är utrustad med avancerad hybridteknik, 2019 års Honda CR-V Hybrid. Modellen finns med både framhjulsdrift och fyrhjulsdrift.

Hybridsystemet kallas för Honda Hybrid Performance. Det bygger på tekniken Intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD) som består av två elmotorer, en 2,0-liters bensinmotor och en innovativ direktöverföringsteknik samt ett högvoltsbatteri med litium-jon-batterier. Tillsammans ger motorerna maximalt 184 hästkrafter med ett vridmoment på 315 Nm. Topphastigheten är 180 km/h och accelerationen klockas för noll till 100 km/h på 8,8 sekunder med framhjulsdrift och 9,2 sekunder med fyrhjulsdrift.

Honda CR-V Hybrid lanseras i mars 2019. Pris från 325 900 kr.

 

Läs mer här

 

 

Modeller

 • Honda CR-V Hybrid på IA bil i Vänersborg

  Honda CR-V Hybrid (NY)

  Responsiv, elegant, effektiv. Detta är blott tre av de fördelar du kommer att upptäcka hos splitternya CR-V Hybrid. Dess intelligenta och ytterst avancerade hybriddrivlina ger en sömlös och engagerande körupplevelse varje gång. CR-V Hybrid lanseras den 9-10/3 och finns för provkörning hos din lokala återförsäljare från mitten/slutet av februari.

  från ca 325 900 kr
  Kontakta en säljare
 • Hnda HR-V Sport på IA Bil i Vänersborg

  Honda HR-V Sport (NY)

  MED KRAFT FRÅN EN NY KÄLLA
  › Nu med VTEC Turbo › Oöverträffat utrymme och flexibilitet
  Bilen som visas är en HR-V 1.5 VTEC TURBO Sport i modern steel metallic – Bränsleförbrukning & utsläpp HR-V: (WLTP) blandad körning 6,6-7,1 (l/100 km), CO2 148-162 (g/km); (NEDC) 5,3-6,0 (l/100km),
  121-137 (g/km). Siffrorna är hämtade från EU-reglerade laboratorietestresultat och tillhandahålls i jämförelsesyfte. Det är möjligt att de inte reflekterar verklig körning. Miljöklass Euro 6-d Temp.

  från ca 276 500 kr
  Kontakta en säljare
 • Honda HR-V

  HONDA HR-V ÄR VÄRLDENS BÄST SÄLJANDE MINI-SUV

  Vi har vunnit (igen)

  Försäljningsuppgifter från världens 54 största nya bilmarknader* visar att HR-V var världens mest sålda mini-SUV 2017 precis som 2016 och 2015. Det har sedan lanseringen sålts mer än 2 miljoner HR-V. Stora siffror för en liten SUV!

  från ca 195 500 kr
  Kontakta en säljare
 • honda-civic-5d

  Honda Civic 5D

  SNYGG OCH SPORTIG

  En bil gjord för verkligheten.

  Genomtänkt och omgjord inifrån och ut – Honda Civic är byggd för att köras, men den kan vara mycket mer än så. Den är flexibel och kan ändras så att den passar dina behov och lätt anpassas till det du vill att den ska vara.

  från ca 199 900 kr
  Kontakta en säljare
 • Honda Civic 4d på IA Bil i Vänersborg

  Honda Civic 4D

  FULLSTÄNDIGT ENGAGEMANG

  Nya Civic 4-dörrars – en förlängning av dig.

  Den eleganta, sportiga designen är en blandning av dramatiska linjer och mjuka kurvor, och det är bara på utsidan. På insidan är nya Civic 4-dörrars luftig och rymlig med det bästa i kvalitet och komfort.

  från ca 221 900 kr
  Kontakta en säljare
 • Honda Jazz - IA Bil i Vänersborg

  Honda Jazz

  MER ÄN DET DU SER VID EN FÖRSTA ANBLICK

  En rymlig interiör som är designad för att passa perfekt med din livsstil

  Måtten på nya Jazz döljer en hemlighet. Den nya looken är djärv och självsäker på utsidan och har mängder av utrymme på insidan. Det är en kompakt bil som kombinerar funktionalitet och stil med sin klassledande rymliga interiör, som extremt justerbara Magic Seats-säten.

  från ca 154 500 kr
  Kontakta en säljare
 • Honda Civic Type R

  HONDA CIVIC TYPE R - UTFORMAD UR EN DRÖM

  "Jag har älskat bilar sedan jag var ett litet barn"

  "Vår vision för Civic Type R handlade om en manövreringsförmåga som föraren helt kan förlita sig på, och som skulle ge en känsla av att färden aldrig behövde ta slut". Det var en dröm som blev verklighet i form av Type R. Skapad med hög komfort, oöverträffade interiörutrymmen och en stil inspirerad av tävlingsbanan som matchar dess prestanda i toppklass.

  från ca 350 500 kr
  Kontakta en säljare
 • Honda CR-V (ny)

  HONDA CR-V ÄR VÄRLDENS BÄST SÄLJANDE SUV

  Honda CR-V är världens mest populära SUV – utan undantag

  Försäljningsuppgifter från världens 54 största nya bilmarknader * visar att Honda CR-V har sålt mer än alla konkurrenter sedan lanseringen 2012. Det är vår bäst säljande modell globalt den här perioden. Så miljoner tack - eller snarare tre miljoner!

  från ca 260 900 kr
  Kontakta en säljare
 • Honda NSX

  Honda NSX

  ATT BYGGA EN SUPERBIL

  Vägen framåt har inte varit enkel, och vi har ställts inför utmaning efter utmaning.

  Det tog tid att hitta balansen mellan förstklassig sportprestanda och en komfortabel vardagskörning. Vi åkte på vår beskärda del av bakslag också. Men även om vi var tvungna att börja om gång på gång för att nå perfektion så var vi villiga att betala priset. Därför har det också tagit flera år att utveckla bilen, och NSX har bara blivit bättre med tiden.

  Kontakta en säljare
 • Honda URBAN EV på IA Bil i Vänersborg

  Honda URBAN EV

  EN GLIMT AV FRAMTIDEN

  Arenan är klar: Genève Motor Show i mars 2019, kommer att vara platsen för världspremiär för avslöjandet av prototypen av vår nya, spännande elbil. Väntetiden är nästan över, du har sett konceptet... gör dig redo för prototypen.

  Kontakta en säljare