SsangYong

SsangYong är en traditionell koreansk tillverkare av SUV och fyrhjulsdrivna fordon. Under mer än 60 år har SsangYong specialiserat sig på bilmodellen SUV och på fyrhjulsdrivna fordon som skiljer sig från mängden både när det gäller teknik och design.

Se våra SsangYong-bilar i lager.

Modeller

 • SsangYong Tivoli

  Tivoli är smart, säker och dynamisk. En ny kompakt SUV för alla med ett aktivt liv. För alla som gillar bra design. För alla som kräver mer. Tivoli är för dig.

  från ca 189 900 kr
  Kontakta en säljare
 • SsangYong XLV

  SsangYong XLV (eXciting Lifestyle Vehicle) är en modern SUV, som gör din och din familjs vardag lite lättare med hela 720 liters bagageutrymme.

  från ca 229 900 kr
  Kontakta en säljare
 • SsangYong Korando

  Nya Korando
  En snygg och modern SUV. Korando har en högpresterande och kraftfull dieselmotor.
  Den suveräna prestandan hos nya New Korando gör din dag lättare och hjälper dig att få gjort mer.

  från ca 309 900 kr
  Kontakta en säljare
 • SsangYong Rexton

  Nya Rexton är här! Och den erbjuder lyx på en nivå vi tidigare inte har sett, med vackra linjer och genomtänkt design. Utrustad med sju säten, generös komfort och fantastiskt packutrymme. Sofistikerad teknologi med säkerhetssystem, 9,2” HD-touchskärm, klimatanläggning och luftkonditionerade säten. Rambyggd stomme och fyrhjulsdrift gör den till en rejäl familjebil. Utnämnd till årets SUV, årets Off-Roader och årets mest prisvärda SUV av magasinet 4x4. Just nu till lanseringspris! Ord.pris från 399.900:-

  från ca 329 900 kr
  Kontakta en säljare
 • Ssangyong Musso

  Kombinerad tillförlitlighet och förfining! Musso har byggts för maximalt värde och nytta, på det sättet som Pickup ursprungligen var avsedda att utformas. OBS! Priset är angett ex. moms

  från ca 249 900 kr
  Kontakta en säljare