Uppdaterad

IA BIL Service Center FIAT Service   Vårt erbjudande är utformat för att ta hand om din bil tillsammans med dig, från inköpstillfället och framåt … under den tid och körsträcka som ni har tillsammans. Njut av största möjliga körglädje bakom ratten! Med vår GARANTI reparerar vi ditt fordon kostnadsfritt om ett problem skulle uppstå under […]

IA BIL Service Center

FIAT Service

 

Vårt erbjudande är utformat för att ta hand om din bil tillsammans med dig, från inköpstillfället och framåt … under den tid och körsträcka som ni har tillsammans.

Njut av största möjliga körglädje bakom ratten!

Med vår GARANTI reparerar vi ditt fordon kostnadsfritt om ett problem skulle uppstå under garantins giltighetsperiod och felet beror på materialfel eller fabrikationsfel. Fordonet repareras utan kostnad och den auktoriserade verkstaden kommer att återlämna det reparerade fordonet i perfekt skick, helt utan kostnad för de åtgärder som täcks av garantin.

Vi skyddar även din bil från fabrikationsfel som rör lacken
Vi lackerar hela eller delar av bilen för att eliminera den bekräftade defekten enligt tillverkarens standardvillkor.

Denna service tillhandahålls i 36 månader från och med bilens leveransdatum Även karossen täcks av garantin vid genomrostning inifrån och ut.
Vi reparerar och/eller byter ut alla genomrostade delar i 8 år, från och med bilens leveransdatum

Se garantihäftet för mer information!

Vad som ingår
FreeToGo vägassistans
Originalreservdelar
Kvalificerat arbete

Vad som omfattas
Karossen

Läs mer om FIAT´s Garanti här

Av