Våra tjänster

IA BIL Service Center

Byte och reparation

Hos oss på lA Bil Service Center blir din bil fackmannamässigt omhändertagen av erfaren och kontinuerligt utbildad personal. Och självklart får du garanti på arbetet..

2:a på besiktningen?

Inga problem. Allt du behöver göra är att ta med dig besiktningsprotokollet hit så fixar vi resten. När väl arbetet är utfört besiktigar vi ditt fordon hos ett oberoende besiktningsföretag. Och du slipper att ta en extra runda tillbaka till besiktningen.

Hjulinställning

År dina däck snedslitna? Då kan du behöva göra en hjulinställning. Vid en hjulinställning kontrollerar vi vinklarna på bilens alla fyra hjul med avancerad mätutrustning, så att de stämmer med fordonstillverkarens uppgifter. Ibland behövs även en balansering av hjulen göras.

Air Condition

Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt? Vi är certifierade för att serva och ta hand om din bils AC-anläggning.

Hjulskifte för 200 kr

Ett prisvärt erbjudande för dig som har plats för hjulen i garaget eller på vinden. Ring och boka eller använd bokningsformuläret här så kontaktar vi dig för en tid!

Däckhotell för 450 kr - inkl. skifte, rengöringn och förvaring

När du väljer att förvara dina däck i vårt däckhotell slipper du besväret med att byta, lyfta och förvara dina hjul. Vi tvättar och förvarar hjulen åt dig i en mörk och sval miljö till nästa säsong. Vid inlämningen görs ocksá en bedömning av däckens kondition och mönsterdjup, skulle vi upptäcka att däcken är i dålig kondition informeras du om det så att du kan vara redo i god tid inför nästa säsong

Plåtskador

Har du drabbats av en krockskada eller fått en olycklig repa i lacken? När det gåller plåtskador har vi sedan flera år tillbaka ett nära samarbete med Hallblads Plåtslageri. De hanterar och åtgärdar de flesta typer av plåtskador och lackskador för samtliga bilmärken.