Uppdaterad

Vi servar din husbil från Fiat! IA Bil i Vänersborg är en auktoriserad Fiatverkstad. Vår personal vidareutbildas kontinuerligt och vi använder naturligtvis enbart originaldelar o specialverktyg. Vi har kunskapen, utrustningen och originaldelarna för service och reparationer av din Fiat Husbil. Låt oss kolla över er Husbil innan semestern! Just nu har vi bl.a. nedan erbjudande. […]

Vi servar din husbil från Fiat!

IA Bil i Vänersborg är en auktoriserad Fiatverkstad. Vår personal vidareutbildas kontinuerligt och vi använder naturligtvis enbart originaldelar o specialverktyg. Vi har kunskapen, utrustningen och originaldelarna för service och reparationer av din Fiat Husbil.

Låt oss kolla över er Husbil innan semestern! Just nu har vi bl.a. nedan erbjudande.

 

Ta hand om din husbil, det är den värd

BROMSAR

Kontrollera bromsarna var tusende mil och försäkra dig om att bromsbelägg och bromsskivor är i bra skick.

 

 

KAMREM

Kamremshaveri medför oftast stora och dyra motorskador. Därför är det extra viktigt att följa de bytesintervaller som rekommenderas.

 

 

 VINDRUTETORKARE

För att säkerställa perfekt sikt vid svåra väderförhållanden, bör torkarbladen bytas ut 2 gånger per år

 

 

 VÄGASSISTANS

Fiat assistans ger dig en trygg och kostnadsfri hjälp vid driftstopp 24 timmar om dygnet i hela Europa. Kan inte felet lösas på plats får du hjälp med bärgning, hemtransport, övernattning samt hem- eller vidareresa.

 

 

 

Gör ett depåstopp hos oss och få förnyade krafter.

Få en fullständig analys och redovisning av batteriets status kostnadsfritt när du utför service eller reparation av din husbil. Erbjudandet gäller fram till 2019-06-30

Av