Uppdaterad

UPPLEV HELT NYA HONDA CR-V   Den mest sålda* SUV:en i världen har förbättrats och designats om. Resultatet är en unik blandning av ett djärvt, unikt utseende och avancerad teknik. En bil designad för äkta körglädje med vår nya 1,5-liters bensinmotor VTEC TURBO eller nya 2,0-liters i-MMD-hybridversion. Nya CR-V bjuder inte bara på en fantastisk […]

UPPLEV HELT NYA HONDA CR-V

 

Den mest sålda* SUV:en i världen har förbättrats och designats om. Resultatet är en unik blandning av ett djärvt, unikt utseende och avancerad teknik. En bil designad för äkta körglädje med vår nya 1,5-liters bensinmotor VTEC TURBO eller nya 2,0-liters i-MMD-hybridversion.

Nya CR-V bjuder inte bara på en fantastisk körupplevelse – den nya exteriören är också vår mest eleganta och sofistikerade hittills. Den eleganta kupén med sina skulpterade stolar, förstklassiga klädselmaterial och gott om utrymme för alla passagerare får dig att må bra var du än sitter. Bakom den vackra interiören finns också ett nytt, lättare och starkare chassi. Det är en förbättring som inte syns, men du kommer att märka den varje gång du sätter dig bakom ratten.

KLASSLEDANDE UTRYMMEN & KOMFORT Med rymligare interiör och nu även med en 7-sitsig version levererar nya CR-V klassledande utrymmen och komfort. Förutom generösa utrymmen för passagerarna, har bagageutrymmet blivit djupare och fått ett längre lastutrymme (över 1,8 meter). Den självöppnande bakluckan med inställbar höjd låter dig också enkelt lasta och lossa större föremål utan besvär. Men CR-V är inte bara ett praktiskt val.

Den vidareutvecklade tekniken gör den också till ett smart val. Ett förargränssnitt håller

dig uppdaterad på varje resa. Honda SENSING ™ med intelligent hastighetsbegränsare, avkörningsförebyggande system (RDM), kollisionsminimerande bromssystem (CMBS) m.m, vår mest omfattande svit av aktiva säkerhetsfunktioner och förarhjälpmedel hittills, bidrar också med extra sinnesro.

HELT NYA CR-V – KONSTRUERAD FÖR EN KOMPLETT KÖRUPPLEVELSE Nya CR-V har konstruerats för att skapa en närmare kontakt mellan föraren och vägen. Oavsett om du befinner dig på långresa eller bara tar en annorlunda och spännande väg hem från jobbet, vare sig du valt fram- eller fyrhjulsdrift, kan du lita på att nästa generations teknik ger dig en optimal körupplevelse. Varje gång du sätter dig bakom ratten upptäcker du också hur varje detalj har utformats med dig i åtanke. Från den enastående kvaliteten hos interiören till den rena kraften hos en avancerad VTEC TURBO-maskin eller hybriddrivlinan hos i-MMD – du kommer snart inse att det är upplevelsen som räknas.

Pris från 260.900:- 

*Källa: JATO Dynamics (försäljningsperiod januari 2015–december 2017). Innefattar marknaderna: EU + EFTA, NAFTA, Kina, Japan, Brasilien, Ryssland, Indien, Indonesien, Australien, Argentina, Sydafrika, Sydkorea, Thailand och Vietnam.

 

Av