Uppdaterad

IA BIL Service Center Kia Originalservice – Inte vilken service som helst Att IA BIL Service Center för femte gången fått utmärkelsen bäst i Sverige på kundnöjdhet, bland Kias auktoriserade bilverkstäder, är ett fantastiskt kvitto på att våra kunder trivs hos oss. Men det är inget som vi låter stiga oss åt huvudet. Det betyder […]

IA BIL Service Center

Kia Originalservice – Inte vilken service som helst

Att IA BIL Service Center för femte gången fått utmärkelsen bäst i Sverige på kundnöjdhet, bland Kias auktoriserade bilverkstäder, är ett fantastiskt kvitto på att våra kunder trivs hos oss. Men det är inget som vi låter stiga oss åt huvudet. Det betyder bara att du kan vara säker på att du får den service du förväntar dig. Och lite till.möjlighet att boka en lånebil utan extra kostnad.

 

Originalservice

Originalservice_FIXAuktoriserad Kia-verkstad

Här utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter.

Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice-stämpel i serviceboken – något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

 

7 års nybilsgaranti

Nybilsgaranti_FIX_2Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan Kia erbjuda sju års nybilsgaranti när konkurrenterna bara ger sina kunder två eller tre år? Bl a är Kia ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att de noggrant övervakar varje del av tillverkningsprocessen i sina fabriker, de litar på sin kvalitet helt enkelt. Garantin är inte en försäkring du betalar extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.

*(Källa: Länsförsäkringars maskinskaderapport 2011).

 

Vägassistans

IA BIL KIA 7-års assistans

Fri assistans i upp till 7 år

När du köper en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av KIA ASSISTANS som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Det betyder att så länge du låter oss sköta servicen av din bil är vi bara ett telefonsamtal bort. Om du plötsligt inte kan starta bilen, eller blir stående i vägrenen med punktering. Vi tar dig vidare.

7 års Kia Assistans

Kia Assistans nödnummer
Behöver du vår hjälp? Ring oss då på:
0770-117 000 (utomlands +46 770-117 000)
För mer information, klicka här!

Vilken service gäller för min bil?

Vilken service som gäller för just din bil kan läsa om på Kias hemsida.

 

Originaltillbehör

Originaltillbehor_FIXExtrautrusta din Kia

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.

 

Kia Bilförsäkring

Forsakring_FIXTål att jämföras

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När man utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte man tvärtom. Kia utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring här.

Om olyckan skulle vara framme kan vi på IA BIL Service Center hjälpa dig med dina försäkringsskador.

 

Kia-kortet

Kia-kortet_FIXDela upp dina bilomkostnader, få 1% bonus på allt du handlar

Du har alltid upp till 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4 månader ränte- och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du köper hos din auktoriserade Kia-verkstad. Kortet har ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift. Kortet är ett kreditkort (Mastercard) som gäller på miljontals inköpsställen världen över.

 

Varför Kia?

Varfo˘rKia_GT_FIX10 övertygande skäl

• Sveriges folkligaste kombi

• Lojala bilägare

• Ett av de mest sålda bilmärkena i Sverige

• Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik

• Högst andrahandsvärde och låg total ägandekostnad

• Pålitlig kvalitet

• Höga säkerhetsresultat i Euro NCAPs tester

• Kia cee’d – en av Sveriges säkraste bilar

• Kia Carens – fem stjärnor och totalt sett bäst i klassen

• Prisbelönt design

Läs mer här

Av